Hög kvalité på NIMO-KG’s maskiner!

Vi har arbetat med lyft och tömningsutrustning i mer än 50 år. Erfarenheterna och kunskapen från mer 50 år i branschen är en stor bidragen faktor till varför vår verksamhet och maskinlösningar ständigt håller hög kvalité. En del av vår verksamhet handlar om att serva levererade maskiner samt tillhandahålla reservdelar.

Det är inte alltför ovanligt att vi levererar reservdelar till maskiner som är över 30 år gamla! Att våra maskiner håller och fungerar efter 30 år är något vi är stolta över. Detta menar vi, tyder på mycket hög kvalitet, både vad det gäller levererade maskiner samt dokumentationshantering.

Vi strävar alltid efter högsta möjliga kvalité på allt från produktutveckling, konstruktion, material, reservdelar samt att service av maskiner. Mycket av den långa livslängden på våra maskiner kan vi tacka vår noggranna dokumentation och våra serviceprotokoll för.

Varje gång vi levererar reservdelar till maskiner med över 30 år på nacken ser vi det som ett gott betyg! Dels för att våra maskiner håller så pass hög standard och fyller sin funktion en längre tid. Men också för att vårt arbete med reservdelar och service verkligen fyller sin viktiga funktion!

Läs gärna mer om vår service på vår hemsida eller kontakta oss gärna!

Advertisements
This entry was posted in Company information, Svenska inlägg and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s