Händelserikt hos Nimo-KG!

Utöver att konstruera, producera och leverera speciallösningar inom hanteringsutrustning har vi många intressanta projekt igång! Det är allt ifrån att träffa och knyta ihop kontakter med potentiella samarbetspartners, utbildningar och till att förbereda inför kommande mässor!

Ett av de större pågående projekten som vi har igång just nu kommer att bli klart för leverans i slutet av månaden! Det är ett mycket intressant projekt som vi har jobbat med under ett antal månader och som nu alltså börjar bli klart för leverans. Kortfattat kan vi säga att det handlar om att komplettera en stor anläggning i Norrtäljes kommun med vår lyft- och tömningsutrustning. Mer info. kommer på bloggen, så håll utkik!

Under förra veckan träffade vi också till exempel både nuvarande och potentiellt nya samarbetspartners! Bland annat hann vi med att resa till Jönköping, Göteborg och till Danmark. Spännande och intressant för framtiden!

I mars kommer vi att ställa ut på två stycken mässor, nästan samtidigt! Något som alltid kräver noggranna förberedelser! Närmst på schemat står Foodex-mässan den 25-27 mars i Birmingham.

Därefter blir det Angua-mässan som i tyska Köln mellan 27-30 mars. Här kommer vi att ställa ut med våra partners Garos och Protech. Men redan nu, och sedan en tid tillbaka, är förberedelserna i full gång! Det är många pusselbitar att lägga på rätt plats!

Advertisements
This entry was posted in Company information, Svenska inlägg and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s