Teknisk säljare sökes till NV Skåne

kgNimo-KG AB är en av Europas främsta leverantörer av utrustning för intern produkthantering, med majoriteten av kundbasen inom livsmedels-
branschen. I produktsortimentet finns bland annat behållare, lyft och tömmare samt vågar och satsningsstationer.

Företagets kontor finns i Kågeröd, produkterna produceras hos samarbetspartners i Sverige, Tyskland, Polen och Kina. Mer information om oss finns på nimo-kg.se

Till Nimo-KGs kontor i Kågeröd söker vi nu en teknisk säljare.

Vi söker dig som har:
• Stor teknisk förståelse och erfarenhet. Du kanske är maskiningenjör eller har arbetat med teknisk lösningar inom industrin.
• Intresse och erfarenhet av försäljning, kundkontakter och avslut. Du gillar att göra affärer och drivs av att komma i mål.
• Kunskap och erfarenhet från livsmedels- eller liknande bransch. Du förstår dig på de processer man arbetar med och de utmaningar man har i produktionen.
• Affärs- och teknisk engelska och gärna även tyska.

På Nimo-KG får du en självständig tjänst i ett team av tre säljare som arbetar med kunder i Sverige och andra länder. Du arbetar tätt med konstruktörer och lämnar inte din affär förrän hela projektet är genomfört och kunden använder era maskiner. Kunden fortsätter du att underhålla för framtida affärer. Du arbetar även med att hitta nya kunder som kan vara både direktkunder och återförsäljare. Resor förekommer.

I den här tjänsten samarbetar vi med rekryteringskonsult Lena Lilliér. All kontakt går genom henne. Du söker tjänsten via mail till Lena på adressen lena@lillier.se.
Vi tillämpar löpande urval, så sök tjänsten omgående och senast den 16 mars.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment