Du har väl bokat in Chark-SM i kalendern?

Chark-SM i Göteborg den 1 november närmar sig med stormsteg. Här kommer vi lanserade och dela ut det nyinstiftade branschpriset Årets Lyft. Nu är det bara drygt tre veckor kvar till detta spännande evenemang!

Vi hoppas du vill ta ett steg mot en exklusiv och härlig spaövernattning för två genom att nominera den vinnande smarta förbättringen, av en person eller organisation, gällande säkerhet, ergonomi eller hygien i livsmedelsindustrin. Är det ditt bidrag som slutligen utses till “Årets Lyft” vinner du spaövernattningen!

Alla som bidrar med en nominering får en biobiljett som tack! Vad passar väl bättre nu när vintern är på intågande att spendera en kväll i den varma biosalongen med den senaste rullen?

Vi tycker det är fantastiskt kul med de nomineringar som redan har landat på vårt skrivbord, men ser fram emot just ditt bidrag! Maila in detta till info@nimo-kg.se. Vi vill ha din nominering senast fredagen den 26 oktober!

Innan Chark-SM och Årets Lyft hinner vi även med att ställa ut på Scanpack den 23-26 oktober på Svenska Mässan i Göteborg!

Advertisements
This entry was posted in Company information, Marketing, Svenska inlägg, Trade fairs and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s