Rivstart… och målgång!

Läs vårt senaste nyhetsbrev! Har du inte fått nyhetsbrevet? Prenumerera här!

Så var höstterminen här igen och i år kom den med besked! För oss blev det en rivstart av sällan skådat slag med flera stora beställningar. Men, mer om dem längre fram! För nu, i denna special edition-utgåva av “Nytt från Nimo-KG!”, har vi bara ett ämne: 
Tävlingen Årets Lyft. Som närmar sig målgång med stormsteg… Årets Lyft är ett helt nytt branschpris som syftar till att lyfta fram smarta förbättringar inom säkerhet, ergonomi eller hygien i livsmedelsindustrin. Priset delas ut under Chark-SM i Göteborg den 1 november och målet är att skapa ett årligt återkommande best-practice-inslag för att inspirera och driva industrin framåt. På SM ligger fokus enbart på slutprodukterna – men med Årets Lyft vill vi belysa vägen dit: Produktionen.

Ett flertal nomineringar har redan nått oss, men än finns det tid kvar! Så, ta chansen. Skicka din Årets Lyft-nominering till info@nimo-kg.se senast fredagen den 26 oktober.

Alla nomineringar belönas med två biobiljetter. Och, den person som skickar in bidraget som slutligen utses till “Årets Lyft” vinner en exklusiv spaövernattning för två.

Vi ses på Chark-SM 🙂

/Vännerna på Nimo-KG

Advertisements
This entry was posted in Company information, Marketing, Svenska inlägg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s