Har du haft en chans att se nya Hamilton än?

Kom med ett inspirerande bidrag som kan påverka både din och vår framtid! Nominera en stor förbättring som gjorts gällande säkerhet, ergonomi och hygien bland livsmedelsproducenter och vi kommer i sin tur att inspirera och belöna dig med en gratis biobiljett för att se en valfri film.

”Årets Lyft” är ett branschpris som tilldelas den person eller organisation som förbättrat säkerheten, ergonomin eller produktionshygienen i sin tillverkningsprocess i Sverige. Avsikten är att driva branschen framåt inom dessa områden – stort eller litet bidrag, allt är av intresse. Med “Årets Lyft” utmärkelsen vill vi lyfta fram återkommande exempel på drivkrafter och processer som levererar bra lösningar.

Vinnaren kommer att presenteras 1 november 2012 och kommer att firas med pompa och ståt samt ett pris i form av en check på 5000 kronor. Den som nominerar de bidrag som i slutändan vinner utmärkelsen ”Årets Lyft” kan se fram emot ett spa övernattning för två personer.

Var med och påverka den framtida utvecklingen av livsmedelsindustrin!

Alla kan nominera – och bli nominerade. Ta chansen och var med och nominera en förbättring till “Årets Lyft” utmärkelse och få en gratis bioupplevelse att njuta av i höstmörkret! Nomineringen mailar du till info@nimo-kg.se

Vi ser fram emot alla spännande nomineringar!

Advertisements
This entry was posted in Company information, Marketing and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s